Lufttrycksvibrator – en oslagbar onaniprodukt

Luftrycksvibrator Rosa

Vibratorer är en av de vanligaste sexleksakerna som finns, och det är inte särskilt förvånande, eftersom att de kan användas solo eller tillsammans med en partner under sexakten. Om du tror att alla vibratorer fyller samma funktion så har du aldrig prövat en lufttrycksvibrator.

För den oinvigde kan det vara svårt att ens förstå vad en lufttrycksvibrator gör. Syftet med vibratorer är att stimulera klitoris, antingen under sexakten, eller i samband med onani. Men en vanlig vibrator stimulerar endast toppen av klitoris, detta är förvisso skönt men kan inte jämföras med upplevelsen som luftrycksvibratorn ger. Men om man vill ha en mjukare orgasm kan man välja att inte täcka hela klitoris med den.

Vår Lufttrycksvibrator

En lufttrycksvibrator omger hela klitoris – toppen, sidorna och botten. Klitoris blir omslutet av vibrationer och sensationen från detta kan inte beskrivas med ord. Du får kraftigare orgasmer, mer njutning och en fantastisk upplevelse. Den mest välkända av dessa produkter är Satisfyer som Expressen och Amelia skriver om i denna artikel. Denna Lufttrycksvibrator kan användas under sexakten, men den kanske kommer till sin fulla potential i onani-sammanhang. Produkten har ofta en något större storlek än andra vibratorer och detta är något som måste tas i beaktning.

Vad vi på SexyForYou skulle vilja rekommendera är denna lufttrycksvibrator i medicinsk silikon. Den utklassar Satisfyer när det kommer till dess storlek, men den bibehåller fortfarande den kvalité som man förväntar sig. För att sätta storleksskillnaden i perspektiv så är satisfyer 16,5 cm lång, medan vår variant endast är 3,7 cm!

Andra fördelar med vår lufttrycksvibrator är att den är 100% vattentålig, den kan alltså användas i duschen eller badet utan problem, den har både sug och vibratonsfunktion med 10 olika stimulansnivåer. Vi förstår även att vissa kvinnor har svårt att komma överhuvudtaget, men med denna produkt vill vi utlova en orgasmgaranti!

Här kan ni hitta fler vibratorer!